Tryeza të Rrumbullakëta

OGP Proçesi i Vetëvlerësimit ishte një tryezë e rrumbullakët me CSO që u zhvillua në ambientet PROTIK më 14 tetor 2013.

Event Date: 14/10/2013 - 10:00am

ACN organizoi në Protik një takim që u bë në formën e një tryeze të rrumbullakët. Takimi filloi me fjalimin e  Z.

Event Date: 03/10/2013 - 2:30pm

Pas bisedimeve të para me Microsoft, Oracle, Cacttus dhe Tetra, të vetmet kompani në Shqipëri që kanë të drejtë për të zhvillimin e programet të çertifikimit për Oracle, Linux, Cisco dhe Microsoft, Protik organizoi një takim ndërmjet përfaqësuesve

Event Date: 08/02/2013 - 10:30am