Takime Biznesi

Protik në bashkëpunim me GOA (Global Opportunities Albania), në kuadër të Javës Globale të Sipërmarrjes organizuan një ngjarje Business Speed  Dating.

Category: Takime Biznesi
Event Date: 20/11/2013 - 3:00pm

Bashkohuni me komunitetin më të madh të investitorëve, startups, sipërmarrësve dhe mentorëve të biznesit në Evropën Juglindore. Përshpejtoni biznesin tuaj, gjeni investitorë apo partnerë strategjikë, dhe zgjeroni rrjetin tuaj.

Category: Konkurse, Category: Takime Biznesi
Event Date: 14/11/2013 - 9:00am

Fjala mikpritëse në këtë aktivitet u mbajt nga Z. Ervin Bogdani, Menaxher i Përgjithshëm i BTC Albania, që ishte edhe një nga organizatorët kryesorë të aktivitetit, si dhe nga Znj.

Category: Prezantime, Category: Takime Biznesi
Event Date: 17/10/2013 - 10:00am

Protik organizoi aktivitetin e dytë të Business Speed Dating. Ky format ndihmon krijimin e lidhjeve dhe mundësive të reja për njerëzit e biznesit dhe sipërmarrës të rinj dhe studentë.

Category: Takime Biznesi
Event Date: 08/10/2013 - 4:00pm

Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike, Protik dhe AITA organizuan një takim me aktorë të ndryshëm të sektorit të TIK në Shqipëri.

Category: Takime Biznesi
Event Date: 23/09/2013 - 10:00am

Pages