Prezantime

Një aktivitet mbi Infrastrukturën e Menaxhimit të Dokumenteve do të organizohet në ambjentet e Protik nga CSS, HP dhe Microsoft Albania. Aktiviteti do te jetë mbi menaxhimin e dokumenteve dixhitalë dhe të printuar.

Category: Prezantime
Event Date: 27/02/2014 - 9:00am
 
Qendra Protik organizoi aktivitetin TOMORROW. Tirana të mërkurën, më 22 Janar 2014 në orën 16:00.
 
Category: Konkurse, Category: Prezantime
Event Date: 22/01/2014 - 4:00pm

Shtëpia botuese ICTSmedia, një lider në botimet e medias në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK) përmes revistave të saj të shtypura dhe mediave online të tilla si PCWorld Albanian, CIO.al, GameWorld.al, zhvilloi në ambjent

Category: Prezantime
Event Date: 09/01/2014 - 5:00pm

Ministër për Inovacionin dhe Administratën Publike dhe AKSHI, në bashkëpunim me Protik lançuan konkursin "Të dhënat qeveritare në duart e tua".

Category: Konkurse, Category: Prezantime
Event Date: 19/12/2013 - 11:00am

Communication Progress organizoi seminarin “IMPRO-Sistem Menaxhimi për Prodhuesit e Veshjeve dhe Këpucëve”.

Category: Prezantime
Event Date: 18/12/2013 - 10:00am

Pages