Konkurse

Qendra Protik në bashkëpunim me Vodafone Albania dhe United Nations Development Program organizoi për herë të parë në vendin tonë, maratonën më të madhe teknologjike të krijuar nga NASA në datat 10-12 Prill 2015. 

Category: Konkurse
Event Date: 16/04/2015 - 4:00pm

Instituti Shqiptar i Shkencave do të organizoj konkursin “Datathon Albania 2014”. Këtë vit, konkurimi do të bazohet mbi të dhënat e Shpenzimeve Buxhetore.

Category: Konkurse
Event Date: 13/12/2014 - 8:30am

Datë: 16 Maj 2014

Kohëzgjatja: 14:00 - 16:30

Vendodhja: Qendra Protik, Rruga “Papa Gjon Pali II”, Nr 3, Kati i II – Tiranë

Announcement of winners of the competition Open Data Experience

Category: Konkurse
Event Date: 16/05/2014 - 2:00pm

Microsoft Albania do të organizojë në Protik konkursin Imagine Cup, i cili është një konkurs i përvitshëm që organizohet dhe sponsorizohet nga Microsoft.

Category: Konkurse, Category: Microsoft Friday
Event Date: 21/03/2014 - 9:30am
 
Qendra Protik organizoi aktivitetin TOMORROW. Tirana të mërkurën, më 22 Janar 2014 në orën 16:00.
 
Category: Konkurse, Category: Prezantime
Event Date: 22/01/2014 - 4:00pm

Pages