Hard Talk në Protik

Pas bisedimeve të para me Microsoft, Oracle, Cacttus dhe Tetra, të vetmet kompani në Shqipëri që kanë të drejtë për të zhvillimin e programet të çertifikimit për Oracle, Linux, Cisco dhe Microsoft, Protik organizoi një takim ndërmjet përfaqësuesve

Event Date: 08/02/2013 - 10:30am