E Enjtja Teknike

Protik në bashkëpunim me ALCIRT do të organizojë të Enjten Teknike me temë Siguria Kibernetike dhe do të mbledhë sëbashku profesionistë dhe entuziastë të kësaj fushe për të diskutuar rreth çështjeve dhe problemeve të ndryshme të kësaj teme.

Category: E Enjtja Teknike
Event Date: 13/03/2014 - 10:00am

Me rritjen e madhe të të dhënave në Web, motorët e kërkimeve duket të jenë e vetmja mënyre për të mbijetuar kërkesave të ndryshme për informacion.

Category: E Enjtja Teknike
Event Date: 19/09/2013 - 3:00pm

“Tech Thursday” është një aktivitet periodik që organizohet nga Protik, i cili e ka zanafillën qysh nga mbajtja e takimit të parë në Mars 2013.

Category: E Enjtja Teknike
Event Date: 18/07/2013 - 3:00pm

Duke përfituar nga vizita e katërt në Shqipëri e Z.

Category: E Enjtja Teknike
Event Date: 18/07/2013 - 10:00am

Kjo ngjarje u prezantua nga Drejtoresha Ekzekutive në Protik, Znj. Edlira Kasaj. Tre folësit kryesorë gjatë këtij aktiviteti ishin Z. Zamir Hoxha, Drejtor i ALCIRT, Z. Ervin Bogdani, Administrator i Përgjithshëm në BTC Albania dhe Z.

Category: E Enjtja Teknike
Event Date: 30/05/2013 - 4:00pm

Pages